söndag 9 december 2012

Surrmoster

Att vi har välsignats med en otroligt språkbegåvad stortjej är kanske inte någon nyhet för er som känner oss, men att vår vildbatting till lilltjej OXÅ skulle börja surra så öronen blöder, är desto mer intressant. :)

För ganska längesen började Nora älska böcker och att vi läser för henne, och ordförrådet har exploderat i storlek den senaste tiden.

Ett tag har hon använt sig av två-ordsmeningar emellanåt, och igår kom den första med tre ord "ta den sen!" :) Det bara sprutar ord om lilla Nora numera, hon härmar och lär sig och förstår och försöker göra sig förstådd med en envishet utan dess like.

Fantastiskt kul, tycker mamman som var likadan som barn (språkintresserad alltså, det motoriska har jag nog aldrig lärt mig, tur barnen har en pappa med sådana skills ;)). :D

Älskade ungar! <3 p="p">

3 kommentarer:

Sara sa...

Det ska bli så intressant att följa barn nr 2, för att se likheter och skillnader! Moa är väldigt lik mig, både utseendemässigt och personlighetstyp, och vad hon har lätt för. Theo är oerhört lik Magnus till utseendet - ska bli spännande att se vem han blir lik personlighetsmässigt!

Unknown sa...

Det är ju jättekul och spännande! Och omöjligt att låta bli att jämföra. ;)

Susanne W sa...

Haha... Cornelia är väldigt lik mig på många sätt... Medans lilleman är mer lik sin far...
Visst är det kul, och som du säger Milla, omöjligt att låta bli att jämföra :-)