söndag 28 februari 2010

Bio, bokrea och playdate


Den här helgen har varit Vingas rakt av. :)
I fredags åkte vi till brunaste lillasyster och hälsade henne välkommen hem från Thailand där hon varit i nästan 4 veckor. Vinga ääääääälskar Cilla, så hon var överlycklig att moster äntligen kommit hem. :) På kvällen hade vi fredagsmys hela familjen och åt salta pinnar och såg film tillsammans.
Igår var vi på bio och såg "Det regnar köttbullar" i 3D. Vinga tyckte det var lite bökigt med 3D-glasögonen för de var ju en aning för stora och ville bara trilla ner, men hon är lyrisk i att gå på bio "för det är ju kväll där hela tiden". :) Mamman tyckte filmen sög ;) men fick ha sin lilla tjej i knät den sista halvtimmen vilket var mysigt. :)
Efter filmen gick vi på bokrean och snälla pappan lät Vinga välja hela 4 böcker där. Två stycken ABC, en bok med luckor i och en Benny. Hon är väldans inne i läsning och bokstäver just nu, vår skrutta. Har börjat ljuda när hon läser och fixar vissa ord. Kul att höra!
Väl hemma från stan blev det kaffe/festis och bullar innan gomiddag och lördagsgodis.
Idag har Vinga blivit bjuden hem till en dagiskompis för att leka. Så, lycklig och glad åkte hon iväg med pappan för en stund sen. Mamman ämnar bli färdig med ett av sina virkprojekt mellan tvättarna, hon.
Kram på er!