söndag 5 oktober 2008

Ett skratt förlänger livet


Vilken kväll vi fick uppleva igår!

Var först och åt en fantastisk trerätters middag hos underbara Malin och hennes kille och mamma med karl. Sen åkte vi till Aula Nordica och fick se en superrolig show med Björn, Måns, Soran och Özz (Özz var bäst, sen Björn tycker jag). Tårarna rann och magen krampade, skrattade så otroligt mycket. Underbart! :-)

Sen blev det buss ner på stan och en promenad i SPÖregn till Schlager-/coverclub. Jag såg ut som en dränkt katt när vi väl kom in, men det var roligt att gå ut en gång. Var jätte jätte längesen sist. Träffade lite bekanta och dansade litegrann så det var skoj skoj. Underbart att få umgås med Malin också! :-)

Efter krogen blev det att dela taxi med en granne hem, och sen hade vi en liten lätt efterfest hos oss med honom, en annan granne och en kille till. Jag gav upp kl. 05 men N var vaken ända till 07:30 så idag har vi varit lite småtrötta. ;-)

Har haft ett jobbigt men nödvändigt samtal idag också. Känns skönt att ha det gjort även om det var jobbigt faktiskt. Nu är det bara att gå vidare härifrån... känns lite lättare nu iaf. Så avslutade vi dagen hos pappa där vi fick middag när vi hämtade Vinga. Hon och de hade haft det jättebra både igår och idag så det känns kanon.

Imorron är det dax för uni igen, två dagar föreläsningar. Blir intressant. :-)

Nu - Parlamentet. :-)

1 kommentar:

Maria sa...

Blir iiiiinte alls avis ;-)

Vill oxå ut och rumla. Vi får göra det ordentligt på företagsfesten :-)

Kram kram