fredag 30 april 2010

Vad händer och sker?

Ja säg det?

Livet knallar på som vanligt, förutom att Vinga är inne i en jobbig period nanting! Mycket känslor och utbrott blir det, och så har det varit en hel vecka i streck nu (och längre lär det ju bli). Därför är projekt känsloidentifikation inlett här hemma, men mest handlar det ju om att behålla lugnet och bekräfta hennes jobbiga tillstånd. När hon är glad är hon underbar förstås, som vanligt.

Vinga har ju fått en ny cykel ganska nyligen. Jättestolt cyklade hon omkring de första dagarna, sen ramlade hon två ggr i rad (hon tvärvred styret) och vågade inte cykla mer. Jag "mutade" henne en kväll häromdan och vi tog ett varv med cykeln vilket gick jättebra, så nu funkar det igen. I nedförsbacke är hon lite rädd, men ju mer hon cyklar desto säkrare blir hon ju. :-)

Annars jobbar vi mest om varann som vanligt. Börjar slita på känner jag, och Vinga saknar att ha hela sin familj hemma oftare! Men, vad göra? Jobba må man ju.

Ikväll är det Valborg och vi åker Vinga och jag till pappas stuga och blir bjudna på middag. N jobbar till 22 å ska på fest med sin lillebror och hans kompisar sen. Men, lördag och söndag är vi lediga ALLA, iaf. :-)

Inga kommentarer: