fredag 29 april 2011

Tjabba tjena hallå!




Igår var det dags för den efterlängtade showen med Vingas Funky Kidz. Så duktiga och peppade barn! Det märks verkligen hur roligt Vinga tycker att det är att dansa och spralla runt till musik! Hon har börjat ha uppvisningar hemma också, så det blir kanske en liten teaterapa av dotra vår, vi får se! Duktig och go är hon i alla fall! :-) Mammas stora hjärta!
(Det lilla hjärtat skötte sig exemplariskt och var så snäll under hela showen. :-))

6 kommentarer:

Sara sa...

Vad kaxig hon ser ut (positivt alltså!) :-)

Unknown sa...

Haha, ja, hon poseade för pappa. :-D

Anonym sa...

Vad roligt! Jättefin är hon!

linda sa...

Sv: På sjukhuset använde vi kompresser och vatten, sen hemma så körde vi på tvättservetter (mest eftersom vi inte har skötbordet i badrummet).. Det var dock rött redan på sjukhuset. Har bytt till natusans tvättservetter som ska vara bra. De är för röda rumpor.

Har nu även köpt nån salva mot svamp som BVC tipsade om. Ska bara använda den i några dagar. Hoppas att det blir bättre. Har även köpt hem Minifom och Sempers magdroppar. Det kanske får ordning på hennes fisar :P Hon fiser massor och varje gång sprutar det bajs :)

linda sa...

Sv: Jo, miniform'en är lite knepigare i o m att den ska ges vid varje tillfälle. Blir inte riktigt så här, men nästan varje tillfälle varje fall. Får kanske testa med en balja, men det känns knepigt. Går väl an på dagen, men på natten känns det jobbigare. Ska se om det hjälper med svampsalvan och liberoblöjorna. Om inte, så är det ju bara att testa. Men vatten är inte så bra egentligen, varje fall inte om det redan är rodnat. Kanske kan he i lite olja.

linda sa...

Det är såå skönt att kunna gå! Det är dock inte helt bra ännu, jag får ont efter jag har gått mycket. Hoppas att dina läker till sig oxå. Det är grymt jobbigt när det gör ont.