söndag 31 maj 2009

En händelserik vecka är till ända.

Ekorrsele

Brännbollsyra

Lövösundet


Mors Dag
Den här veckan har jag hunnit med en hel del roligt fast jag jobbat så mycket.
I Tisdags åkte vi med jobbet på Teambuildingdagar i Ekorrsele. Bodde i kojor utan el och vatten och med utedass. Vi fick göra massa samarbetstävlingar, diskutera arbetsmiljöfrågor och bada badtunna och bastu varvat med vinpimpling ;) och ett dopp i Vindelälven. Myket trevligt var det, om än ganska kallt. Trevliga arbetskamrater sätter onekligen guldkant på arbetet!
Helgen inleddes direkt efter jobbet på fredagen, med poolspel i Brännbolls VM. Gubben spelade i Kom till sekretariatet i år. De vann alla tre matcherna på fredagen och gick således till slutspel på lördagen. Stämningen infann sig kvickt på fredag eftermiddag när jag anlände till Mariehemsängarna och årets händelse i denna stad. Det ÄR verkligen härligt med Yran! :-) Saknade dock det gamla vanliga Gozzi-96 vars hejjaklack inte går av för hackor, men men, det var ju kul att kolla ändå må jag säga.
På lördagen vid lunchtid bar det av till ängarna igen, för Vinga och mig. En härlig sommarvärme var pricken över i där vi satt och kollade tre matcher till för gubbens lag. De åkte ut i semifinalen och blev rankade 12 i år. Duktigt gubbar! :-D
Efter brännbollsspel/hejjande åkte vi hem, duschade och packade oss iväg till Obbola för grillning och vin hos familjen Larsson. Även det mycket najjs. Uffes mellandotter Hanna tog så väl hand om Vingetotta (tack snälla!) och vi vuxna hade det gött i försommarvärmen hela kvällen lång.
Idag har vi haft vårstädning på området och röjt upp i de allmänna områdena här. Grillade burgare och korv till lunch vid stranden och sedan barnlek på gården för Vinga med två grannbarn. Har hunnit med att tvätta massa och byta gardiner i sovrummet också, så det var ju lagom effektivt. ;-)
Kvällen har gått i mors tecken. Gubben och dottern åkte iväg till affären på eftermiddagen och därefter har jag bara blivit bortskämd med Tortillas till middag, tårta och kaffe och allmänt mys. Nu väntar lite CSI och te och gubb/tant mys.
Imorgon - åter till arbetet.




2 kommentarer:

Maria sa...

Rackarns vad du hunnit med i helgen :-) Tack för i lördags, det var mycket trevligt :-D

Unknown sa...

Haha, jo, hela förra veckan var ett enda hektiskt kaos, men trevligt förstås. :-)
Tack själv för i lördags! :-)