fredag 5 juni 2009

Äntligen helg!

Tindra, Vinga och Emma leker på gården.

Vinga har fått nya gardiner.


Nu är det äntligen helg igen! Känner mig ganska nöjd efter en arbetsvecka så det ska bli extremt skönt med tredagars ledigt. :) Har inte hunnit med så mkt annat än att jobba i veckan, faktiskt, men igår gjorde jag massa ärenden på stan och hämtade då bla Vingas nya gardinger med rosa ugglor på. Hon blev glad och nöjd. :D
I helgen blir det kalas (igen ;-)) och eventuellt åker vi till Vänortsparken Vinga och jag, där hennes skrotbåt som de gjort på dagis ställs ut imorgon. N jobbar 7 dar/nätter i streck nu så vi får roa oss bäst vi kan jag och dotra. Det går nog bra. :)
Nu är det för övrigt bara en vecka kvar till vi lämnar detta landet för två veckors semester i Kroatien. Ska bli omöjligt skönt - speciellt som det typ är vinterkyla här just nu, brrrr! N har haft värsta rycket och städat, putsat fönster, städat kylen och oljat in balkong och utemöbler i veckan, så det är inte såååå mkt måsten kvar innan vi åker faktiskt. Ska fixa några uteväxter att ha i kruka på bron, olja vindskyddet och dammtorka lite, sen får det bestämt duga. :)
Vinga har haft en händelserik vecka, förresten. Hon har, förutom varit på dagis, börjat överskolas till Kotten och varit hos tandläkaren, närmare bestämt. Nästa vecka är det dax för treårskontroll här hemma. Ny sköterska lät det som, blir spännande. :)
Bjuppar på en bild från Vingas 3-års dag, på kvarterets tuffa brudar. :D
Trevlig helg!


1 kommentar:

Maria sa...

Hehe vikka coola brudar :-D